Nyårsafton

Då var det dags att fira in det nya året och det gjorde vi i S.Sandby. Typ alla barnfamiljer i hela Skåne och vi då.. samlades hemma hos Camilla och Jarmo. Kanske inte riktigt alla barnfamiljer men ganska många i alla fall.

Det kändes först ganska kaotiskt när vi kom, det liksom pulserade in folk genom dörren hela tiden, men det blev skitbra ändå. De hade placerat barnen vid ett bord i deras stora hall och sen hade de flyttat ut soffan i uterummet  och dukat med två bord till oss vuxna i vardagsrummet.

Det serverades först välkomstdrink! Under mingelstunden hann jag nog med 5 välkomstdrinkar innan det blev mat. Camilla hade gjort en underbart god kycklinggratäng som serverades med ris och sallad. Rödvin till det och sus var lycklig.



Mingel med min kusin Patrik



Åke och min kusin Marie



Catharina.



Lille Elias ville smaka öl.. men fick inte för burken var tom - osis..



M var också där - jag och min kamera hittade honom under min mingelrunda.
Han var så fin i sin nya kostym och skjorta.



Wow, jag var också där och ni anar inte hur många foto jag försöker ta på mig själv och nästan varje gång gör jag en Bodil, dvs trycker på fel knapp och stänger av kameran. Jag börjar bli elit på det...

Jarmos lillebror Mika var också där och ni anar inte hur fåfäng denna lille man är, hahaha - Jarmo och Camilla har speglar på ena väggen i vardagsrummet och varje gång Mika reste sig från bordet vände han sig om och tittade på sig själv. Första gången jag träffade Mika hade han en extremt tight skjorta på sig och då tyckte han att det var lite pinsamt.. Mika är en kille som man kan tetas lite med och som tar saker på rätt sätt, och som ni vet gillar jag sånt.. Igår kom han i en ljusblå ganska tight skjorta och när vi satt vid bordet och åt så nämnde jag lite försynt att skjortan var kanske i det tightaste laget... hahaha, han frågade Jarmo om han hade en skjorta som han kunde låna för han kunde inte andas i den han hade nu...



Här poserar Mika i sin fina ljusblå skjorta



Och här har han då Jarmos skjorta på sig..

Det blev en rolig kväll med en del återseenden. En del av personerna har jag inte träffat på 10 år och vi var oss lika allihopa. På tal om lika, så var där en hel del som tog fel på Camilla och mig, t ex Jarmos son Joel, han stod och sa Camilla till mig säkert 10 gånger och sen frågade Mikas dotter mig varför jag såg ut som Camilla... Lite tjatigt efter ett tag kanske.



Anette och Fredrik, som jag inte sett på massor av år.



Anette och Markus.

Marie, min kusin blir så himla rolig när hon blir onykter, hon höjer sin volym och pratar inte normalt utan skriker fram allt hon säger. Det var t.om så att Nelly, hennes 2,5 åriga dotter höll för öronen..haha



Sötisen Nelly som absolut inte skulle sova. Hon skulle sitta i vagnen placerad precis framför högtalaren.

Snart blev klockan 00 och alla skulle ut i kylan, -10 iskalla och råa grader som frös fingrarna till is, så man knappt kunde tända fyr på raketerna. Champagnen flödade och raketerna fyllde himlen med ett underbart skådespel. Denna stunden är speciell, man pussas och kramas och önskar alla kända och okända ett gott nytt år. Humöret är på topp och sen rusar man in i värmen igen för att fortsätta sörpla champagne och pussas och kramas.









Ja alla kramades inte på samma sätt...



Vi hann även med lite dans, i alla fall jag och Patrik, galenpannan som slängde mig hit och dit så jag höll på att trilla hur många gånger som helst. Slet sönder mina strumpbyxor gjorde han också. Helt GALEN!!!!



Men kul var det! De dansande blev fler till slut och det hann bli morgon innan musiken tystnade.

Jag vill tacka Camilla och Jarmo för en jättekul fest, god mat, övernattning och frukost.
Kram till Er och Era urgulliga barn.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack själv och tack för de fina orden, det gör både mig och Jarmo varma om hjärtat.

Kram

2010-01-02 @ 22:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0