Fritt blås i huset

Så gick man upp kl.8 och tog på sig bikinin i vanlig ordning, lagade kaffe, hängde ut tvätt, gav katterna mat och gjorde sig redo för beachen..men va f.. MOLN? Var tog solen vägen? Hittade inte den hur mycket jag än letade och nu hade t.om Josefine stigit upp ur duntäcket.. -Det blir nog inte stranden idag gumman, jag hittar inte solen.

Suck, då måste jag ju ta listan... KÖKSSTÄDNING blinkade med neonstjärnor i ögonen på mig.

Tog ut grejer, torkade av, diskade, satte in dem fint igen - nästa -  tog ut grejer, slängde, sorterade, torkade av, diskade, satte in dem fint igen.. osv

Så kommer mannen in efter många timmars flytande på en madrass i poolen - ni vet, han har så lätt för att svettas, är det inte stark mat så är det vädret - kan inte förstå detta... i alla fall så kommer han in och jag är jättestolt och glad för vad jag har åstadkommit under dessa timmar -titta, så fint det är i skåpen nu!!
- VA, säg inte att du har ändrat om i skåpen IGEN?!!!
- Alltså, jag har bara gjort i ordning och flyttat det och det och det..

Sen när han skulle tömma diskmaskinen så ställer han nästan allt på köksbordet -så, nu får du ta detta för jag har ingen aaaaning om var det ska stå...nu när du har gjort din skåpsstädning...

Det är tacken för att man har slitit hela dagen..

Sen kör han hemifrån och efter ett tag kommer han hem med två fläktar, en till sig själv och en till Jossan.. ja, han har nog tänkt att sätta den i sovrummet, men säkert speciellt riktad mot hans lekamen, och en annan ska då försöka sova med två fläktar i sovrummet, en på stativ och en liggandes i sängen.. Hur kul som helst en helt vanlig semestertorsdag.

Nu ska jag övertala min dotter till lite ögonbrynsmassage med pincett.. Sen väntar Wallander på mig.

FREEEEDAAAAA imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0