Kristianstadsdagarna

Igår gjorde vi vårt första besök på 2010 års Kristianstadsdagar, det var konserten med Calle, The Boppers, The Refreshments och Brolle.

Först käkade vi lite köttfärspaj här hemma tillsammans med Bodil och Pigge, därefter tog vi bussen in till stan. Vi satte oss längst bak i bussen, vilket jag ångrade bittert för min sittplats var precis vid sidan av motorn eller nåt - jag fick nästan brännskador och höll på att svimma av värmeslag.

Köerna var km långa till insläppet, men vi ställde oss i den kön för köp av biljetter för den var mycket kortare och Michelle hade ingen biljett och då tänkte jag att man kanske kunde övertala dem att släppa in oss också i denna kön...ja, jo det gick nog..vi fick prata med vakten och sen var där en annan kille som tog våra biljetter och scannade dem. Schyssta var de!

Solen hettade och så jäkla mycket folk - människor överallt! Vi hittade Jessica och Marcus i folkhavet tillsammans med Linda och några andra tjejer. Längre bort satt Elina och Mats så vi var tvungna att hälsa på dem också. De hade hittat en skön plats i skuggan och vi andra satt så klart mitt i solgasset..

Calle var förste artist ut... njäaä lite tveksam om vad jag tycker om hans musik, inte en höjdare i mina öron, men Bodil sjöng med i alla fall



Hela tiden...





Michelle, Linda och Jessica :) ♥

The Boppers var betydligt bättre än Calle och solen hade försvunnit bakom trädtopparna så man kunde andas lite igen.

The Refreshments lyssnade jag nog inte ens på... det var nog då Marcus spillde rödvin över min top så jag fick ta mig till "Varannan vatten" och be om hjälp. De var så otroligt hjälpsamma och lånade ut vatten...en trasa och en annan sprang och hämtade salt. Kan inte förstå varför jag inte har lärt mig att man inte har vita kläder när man festar..



Nice syskonbild..

Plötsligt kom Henke och Thomas.. de var där med Jolly, men Jolly syntes inte till. Linda ringde och ringde flera gånger men Jolly ville inte komma..

När det var dags för Brolle rusade vi framåt. Brolle är ju ändå bäst av dem alla och ser ju ganska bra ut så då var det läge för lite närkontakt..

Och mitt i all trängsel ser vi .... Jolly



Men det var ju för Brolle vi stod där så...







Han har jättehärlig röst och det var ett bra uppträdande - proffsigt!

Efter konserten slarvade jag bort mig själv och de andra fick vänta...hallå, varför ringde de inte?

Jakten på älg började - och vi fann den..



Bussen hem vid midnatt och vilken tur att Pigge skulle jobba dagen efter annars hade det blivit en fruktansvärt jobbig dagen-efter.. för mig.


Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: bottan

Tack för en helmysig kväll. Vi ringde inte för Micke visste att du väntade utanför?!Hm... så det kan bli.

2010-07-15 @ 18:24:27
URL: http://bottan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0