Grannen hade fest...

Igår hade en av våra grannar fest. En till en början väldigt lugn och trevlig fest verkade som. Vi kan inte se in i deras trädgård härifrån, men vi hörde.... De började med lekar - heja, heja - JAAAAAA! Skitbra Jenny! osv...

Vid åttasnåret serverades det mat och gitarren kom fram... prästens lilla kråka skulle ut och åka...Var bor du lilla råtta? -I en hatt.. ja, listan var lång med barnvisor och det blev mer högljutt ju längre måltiden varade.

Efter någon timme var det bara gitarristen som verkade vara lagom nykter - det var nämligen mest han som sjöng. När klockan närmade sig elva så hörde jag Rönnerdahl han skuttar med ett skratt ut sin säng..SOMMARTIDER HEJ HEJ, då var där en snubbe som skrek allt vad han orkade... -VI SJUNGER SOMMARTIDER HEJ HEJ ISTÄLLET!!! men gitarristen sjöng färdigt Sjösala valsen och därefter började han spela lite på Sommartider, men de kunde bara just SOMMARTIDER HEJ HEJ och det skrek de ut - resten var bara gitarren som hördes.

När klockan var efter midnatt och vrålen ekade i natten -Jenny för fan, ta lite Jägermeister så du blir full! konstaterade vi att det är nog inte är läge att gå och lägga sig..vi kommer nog inte att somna ändå.

Vid ett började några gå hemåt..
Vid kvart över ett började de diskutera..
Vid halvtvå började resterande bråka och skrika
Sen somnade jag...

Jaja, så är det att bo nära andra... när man tänker efter så var det faktiskt skitbra läge vi hade i Svensköp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0