Värsta löparbruden

Oj, detta kommer ni inte att tro.... jag har sprungit idag också!!!! Wow! Haha, det är en syn för gudarna..jag har då väldigt självlockigt hår och på morgonen är det ganska yvigt, om man säger så... jag satte upp det i hästsvans, men luggen var ju ganska yvig, satte på mig en bandana och sen hörlurar på det - alltså ännu mer löpar-outfitad idag med löpartights, löpartröja och t.om löparstrumpor. Kan det se mer super-vältränat ut? Sen kommer jag då...flåsande som en brunstig flodhäst i 190, ser inget, hör inget annat än min härliga musik. Led inte riktigt lika mycket idag, men det är jobbigt som tusan..jag tycker verkligen det är skitjobbigt de första 2 km, sen går det lite bättre, men det gäller ju att inte stanna för då är det kört.

Härligaste känslan är när man viker av och springer in på vår tomt och slänger sig i gräset. Då är det över!! Känslan av att man faktiskt har gjort det.

Idag blir det halvdag i solen och sen ska vi ner till Lund och fira Elliots ettårsdag!!! Lillknodden har redan blivit storknodd.



Grattis min lille påg - vi ses snart!


Kommentarer
Postat av: Bottan

Varför springer du? har du bråttom??

2010-07-05 @ 14:58:01
URL: http://bottan.blogg.se/
Postat av: Sus

Springa, jogga, löpa, gå - en sommarsysselsättning jag har. Ända gången jag uppskattar att träna är när jag har semester...o det var lite sommarfeeling i helgen.

2010-07-05 @ 19:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0