Vilken helg!

Oj vilken härlig långhelg det har varit! Jag har verkligen njutit varenda minut - Alla mina sinnen har fått ett litet smakprov på hur semester upplevs till maximal njutning.

Vädret har ju varit till belåtenhet, inte kanon som idag söndag, men det har varit lagom varmt och vi har sluppit regndroppar. Midsommarafton och midsommardag var min syster Catharina och hennes familj här - Åhh, så roligt och mysigt det har varit. Lille Elliot visade att han älskar att bada, och det var knappt han ville gå upp..









Det bjöds på traditionell midsommarmat samt lite annat smått och gott - smaskigt, och vrålmätta blev vi - precis som det brukar vara. Tucken var så in i bomben stark, men smaken var god så länge den var kall. Kan upplysa om att solvarm tucke är ganska besvärlig att svälja.

Trots att de är överskattade och gigantiska, så blev det ett litet intag i alla fall, men M hade köpt GB glass och jag som ville ha OTTO. Ja, vi hade grädde också...



Roliga spel förgyllde denna midsommarnatt, roliga grimaser och asgarv.

Dagen efter vaknade jag av skönsång ifrån Elliot... orkade inte riktigt gå upp ur sängen just då utan väntade tills jag inte stod ut med kråksången utanför fönstret. En helt igenom slapp och skön softardag med Farsan, lite-deja vú-midsommarmat och Porsche-racing. Våra gäster började sin resa söderut närmare kvällen och vi fortsatte kvällen i samma tempo som resten av dagen...det blev "remember me".. snyft!

Så vaknar man till härlig fågelsång (slapp den sabla kråkan idag..), strålande sol och inte ett enda dugg trötthet i ögonen. Ahhh, det blir en dag i poolen idag! Sagt och gjort - rosa elefanter var modernt på 80-talet! Jag hoppas minsann att det har lagt sig lite till imorgon...

En helt underbar dag med man och yngsta dottern i poolen, liggandes på madrasser och med solen i fejset. Maximal njutning!

Nu stundar snart en ny arbetsvecka - 5 arbetsdagar till nästan helg och 10 arbetsdagar till semester, och det kommer att gå såååå fort.

Puss

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag ser att ni hade en härlig midsommar,underbart.Elliot är ju bara så underbar.Han kommer att bli ett riktigt vattendjur

Vi hade det med mysigt med golf och god mat hos Rolands syster Kramis

2010-06-28 @ 07:53:01
Postat av: Elliot

Ja moster, det va jätte härligt att bada. ser fram emot det igen, men mossan hon sa att det va barnfritt nästa gång! Hur kan detta vara möjligt??? jag som i själva verket klarar mig utmärkt själv! Jag är väl inte till ngt besvär? Sover som en stock, simmar som Bolt och allt annat är ju orelevant!!! Puss och kram

2010-06-28 @ 15:11:58
URL: http://superpojken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0