Sommarfilosofi eller ogräsbekämpning

Idag har jag haft en relativt bra måndag. Lite sovmorgon eftersom Josefine skulle börja sitt allra första sommarjobb och vi körde henne. Ja, vi tyckte det var lite synd om henne att först ta grön buss och sen även sitta och skumpa på en gul buss.. -vad gör man inte för sina barn, och tillika fick vi ju sovmorgon..

Skickade ett sms till min chef - jag är inte sjuk, jag har inte försovit mig, kommer om 30 minuter - så att hon inte skulle oroa sig menar jag..

Eftersom jag var sen och hade mycket att göra så glömde jag beställa lunch, vilket resulterade i en fruktansvärd huvudvärk större delen av eftermiddagen. Inte bra! Jag hade möte på möte och hann inte ens ta en pilla - tog en banan.

Shoppingrunda efter jobb - lattjo - turkosa byxor inhandlades på Intersport. Är det sommar så är det färgglatt, det är min egen lilla filosofi... hela sommaren speglas i färger - igår var jag en rosa elefant och imorgon en turkos kameleont.

Jag blev så himla inspirerad av Catharina, Åke och Elliot i helgen - de är så himla vältränade och pratar om träning och GI och dieter och magövningar och en annan bara sitter och känner sig som en person som en gång var vältränad men har tappat ork och lust.. ja, jag vet - jag är lat!!!
Men hörni... En annan gjorde ett tappert försök att skapa sig lite styrka ikväll - det var bara att konstatera att sus styrka är minimal om man jämför med vad den en gång har varit. Mina armar skakade efter några styrkeövningar, men skam den som ger sig - nu kan det ju bara bli bättre. Efter styrkepasset körde jag 15 minuters intervallträning på löpbandet - Tjoho vad det gick snabbt... kul och svettigt - nästa gång ökar jag minuterna.

Ja, efter det var det ogräsbekämpning - dagens stora i-lands problem - det är ju tusan vad håret på benen växer snabbt. Undrar om det är ett u-lands problem as well?

Natten närmar sig och jag har inte semester - seeya


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hahahaha skulle mossan min vara vältränad? Not, men hon jobbar på det.... Men moster du är fin som du är:)Och skulle inte DU vara tränad??? Hallo,jag tycker att du tränar alltid!! Du é så fin så!!

Puss o kram

2010-06-30 @ 07:16:55
URL: http://superpojken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0