Austria Del 3

I fredags vaknade vi till ösregn. Alla de andra dagarna hade vi kanonväder men denna dag var bara såå blöt. Vi bestämde oss för att åka till ett annat skidsystem en bit bort som heter Niederau. Redan när vi satte på oss pjäxorna utanför bussen var vi dyngsura.

Halvvägs upp i liften började det snöa och inte lite... vi såg inte ett dugg när vi tog oss ner för pisterna, man fick torka av skidglasögonen varannan meter. Hopplöst, men skitkul. När vi tagit oss ner på halva berget mötte vi regnet igen och det var bara att bita ihop och åka ner. Åh så våta vi var - tur man har ordentliga skidkläder.



Caroline och Monika hittade också till Schnapshütte







När vi tröttnat på Niederau körde vi hemåt igen och tog på oss varma torra kläder och sen tyckte pappa att vi skulle köra till Kufstein och shoppa. Yes, äntligen!!



Tyvärr blev det inget shoppande. Provade några pjäxor men jag kunde inte bestämma mig så då var det bäst att avstå. Hittade ett par supercoola blommiga skor från roxy, men de fick jag inte köpa för M. Det blev en wienerschnitzel i alla fall.

Fredagkväll blev tjejernas festkväll. I alla fall för Bella och Therese











Hahaha de var inte lika glada dagen efter... somliga kom inte ens till frukosten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0