Härlig helg

Vaknade av sällskapssjuka katter som ylade utanför sovrumsdörren kl.8 en lördag! Vad gör man? Släpper in dem och önskar att de lägger sig till ro i sängen nere vid benen... nej, då ska Amadeus titta ut - persiennerna är i vägen och han försöker ta sig igenom... vilket resulterar i att någon av oss måste gå och dra upp persiennen innan han river ner den. Maximus däremot lägger sig lugnt och fint nere vid fötterna, men... så fort man rör det minsta lilla på någon kroppsdel så är hans huggtänder där. Sååå det blev inte mer sömn denna lördag.

Jag hade bestämt en fixarhelg och den började med shoppingrunda med kundvagnen på willys och halva Kristianstad hade samma schema som jag... Mannen satte ny karm och dörr intill tvättstugan och sen fortsatte han ut i garaget för att rensa. Så mycket skit man(han) samlar på sig.. släpet blev fullt med en gång. Man får passa på och njuta de gångerna han är på det humöret, alltså att han har lust att slänga..

Jag putsade de flesta stövlar och skor som ska stoppas undan för sommarförvaring, så nu ligger de fina och glänser i lådorna och väntar på nästa vinter. Packade upp en säck dukar som legat i förrådet sen vi flyttade hit..ooops! Nu ligger de sorterade och fint i ett skåp i tvättstugan.

Ja, dagarna går fort när man har roligt... på kvällen hade vi sällskap av Josefine och Niklas. Efter enchillidas och vin somnade Niklas gott i Josefines knä när vi tittade på Sherlock Holmes.

Lördagens morgonrutin med ylande kattskrällen upprepade sig även denna söndagsmorgon. Suck!

Efter frukosten körde M och jag till Maxi för att få lite variation på handlandet - det är egentligen mycket roligare att shoppa på Maxi för de har så mycket annat, men det är just "det andra" som är kul på Maxi, inte maten så därför blir det ofta willys istället - det blir billigast så.

Lovade lite bilder från vår tvättstuga

Så här såg det ut innan:







Ja det enda som är snyggt där är maskinerna..

Så här ser det ut nu:











Vi är så jättenöjda med tvättstugan och det är lite roligare att hänga tvätt nu..

Det enda som inte är färdigt är faktiskt fönsterbrädor och målning av karmen intill dusch och bastu.

Jag har tyvärr inte målat min vägg färdig - inspiration saknas, men jag har ju gjort en hel massa andra saker..

Trevlig söndag på Er!


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Skitsnygg tvättstuga!

2010-03-30 @ 07:31:52
Postat av: Sus

Javisst blev den bra! Vi är supernöjda - den blev precis som vi ville.

2010-03-30 @ 18:01:10
URL: http://snuttis.blogg.se/
Postat av: Jane

Ja wow vad fin den blev. Glad Påsk

2010-04-02 @ 10:20:54
Postat av: Sus

Tack detsamma Jane!

2010-04-02 @ 16:34:44
URL: http://snuttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0