Malmööö

Oj så trött man är. I veckorna sover man alldeles för lite, absolut max 6 timmar, men för det mesta blir det inte mer än 5. Då vill man så klart sova in de förlorade timmarna på helgen, men hur ska det gå till? Två katter som illvrålar utanför dörren kl.8 på morgonen och som gör allt de kan för att försöka komma igenom den stängda dörren.

Körde och köpte goda bullar och lite gott pålägg till lördagsfrukosten. Lugnt och skönt när ungdomarna fortfarande sover och det tröttnade Amadeus på.. Han började ett frenetiskt krafsande på Josefine dörr och till slut orkade de inte lyssna på det och släppte in kattskrället som "bara" ville sitta i deras fönster och titta ut på fåglarna..

Idag erbjuder dagen på en färd till Malmö för inköp av de sista skåpsluckorna till tvättstugan - vi ska alltså besöka nya IKEA i Malmö, vilket vi inte gjort innan. Kul!! Kan även tillägga att jag tror nog vi hittar en del andra saker där också - det brukar alltid bli alldeles för dyrt när man besöker IKEA. Vidare ska vi försöka hitta kakel till sista väggen. Försöker tänka positivt - klart vi hittar kakel i Malmö - finns det inte kakel i Lund och Kristianstad så hittar vi det i Malmö så klart!! Är ganska utled på sökandet efter "det" kaklet så "det" kommer säkert att ersättas av något annat kakel.

Kl. 17.00 ska vi då försöka vara i Arlöv... då gäller det att allt annat planerat klaffar..eller hur?!
Släktmiddag hos svärmor i kväll!! Förhoppningsvis får vi en glimt av finalen av melodifestivalen också, men jag spelar nog in den om i fall att..



Gissa vem det här är...


Önskar Er alla en underbar lördag!


Kommentarer
Postat av: bottan

Ser väl alla att det är CRIIIIIISTEEEERRR!

2010-03-14 @ 18:34:48
URL: http://bottan.blogg.se/
Postat av: Sus

Hahahaha så fel du har! Det är faktiskt Stefan Sauk..

2010-03-14 @ 19:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0