Lila tights igen eller??

Igår när jag gick och lade mig i vanlig tid, lite över elva så var jag inte ett enda dugg trött.. inte konstigt med tanke på att kroppen är inställd på att klockan endast var tio - och när gick jag och lade mig tio en söndag sist? Kan inte ens minnas det, måste varit när jag var sjuk eller nåt. Sov som en kratta och var sliten imorse, men som alltid piggnar jag till när jag väl kommer till jobbet.

En ganska seg måndag och hade en orolig magkänsla inför kommande tandläkarbesök kl. 16.30... en spricka i en kindtand. Väntade mig värsta utgrävningen, men till min lättnad slapp jag det och de gjorde en liten fusklagning, och det var bara för att jag frågade om det inte fanns några andra enklare alternativ. Hade faktiskt inte lust med en större förlamning av halva käften större delen av kvällen. (det kan ju absolut inte bero på att jag hatar borrar, spiralsug under tungan och käften full med latexhandskar)

Trots att jag inte blev bedövad och det endast tog 15 minuter kunde jag inte övertala bella till lite step ikväll, för hon hade minsann planerat att plugga, och hennes planeringar går inte att rubba. När jag hörde det intog min kropp helt motvilligt ett lathetssyndrom. Konstigt fenomen det där.

Imorgon och på onsdag ska jag medverka i en controller conference tillsammans med dotterbolags-controllers. Det blir två tuffa dagar där mina hjärnceller får ha ett gott samarbete för att lagra infon i den redan fulla hårddisken. Det blir säkert intressant.

Snart är det dags för ännu en INSPIRATIONSDAG!!! Den 24/4 är alla välkomna till Tollarp för att gympa en hel dag, men glöm för tusan inte anmäla er, för annars räcker inte kexchokladen.

Ni kommer väl ihåg sist..





Undrar vilken färg de ska ha denna gången? Orange???


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0