Hattisdag IGEN!

Varför ska tisdagar vara så jobbiga? Jag kan ju inte annat än kalla dem hattisdagar! Denna j-vla tisdag började med att jag inte vaknade till min klocka och det berodde så klart på att jag glömt ställa den... vaknade till Ms klocka vilket är alldeles för sent för mig. Jag behöver 5 kvart för att hinna med allt som behövs göras innan jag är redo för att åka till jobbet. Denna morgon fick jag nästan jäkta... haha nä det var lugnt - jag har ju flex.

Däremot har jag varit så trött, alldeles för trött för att vara hälsosamt. När man känner att ögonen börjar snurra i huvet, då är det illa, så jag var tvungen att tugga tuggummi för att inte somna. Alltså jag proppade hela munnen full..

Och så kommer min chef in och säger - Gud vad denna dag går snabbt! -Absolutely not, kl.10 var jag redo för att åka hem, då kändes det som jag hade varit där i 8 timmar redan.

Jag fick inte ens en power-nap på vägen hem för E22 har blivit så jäkla skumpig. Inte sovskumpig utan hopp-dunk-i-taket-skumpig.

Körde inom fd apoteket i Hörby innan hemfärd och det heter nu "Kronans Droghandel" Hallå, så kan de väl inte heta..?! I alla fall kom jag på att jag nog är en shopoholic ut i fingertopparna, för jag tycker till och med det är roligt att handla på apoteket.. Nu har vi allt mot magkatarr, liktornar, vårtor, skavsår, huvudvärk och stopp i näsan.

Har även varit och hämtat en present till en person jag brukar ha "trevliga samkväm" med... haha jag vet att personen inte uppskattar de orden (det var därför jag nämnde dem..). Hoppas den personen uppskattar min hjärtliga omtanke.

Jag har även genomlidit 5 km på vårt löpband och det gjorde jag bara för att inte förstöra någon annan dag denna vecka. Kan även nämna att jag var på ett super super roligt steppass igår som gjorde att mina ben SKREK!! Kan det bero på för lite träning??

Ann påpekade efter förra inlägget att mina läsare tyckte nog det var lite tråkigt att bara se typ en person i inlägget, men jag lugnade henne med att Pigge har varit den som folk har tröttnat på så nu är det bara trevligt med lite ombyte..  Annars är Mia också en person med många ansikten, eller vad säger ni?



En av Mias specialiteter - en uuutdragen hostning. Hur lång tid tar det egentligen att hosta?



Nice :)

Segt att ladda upp bilder så det får räcka för idag. ENJOY!!

Kramisar

Kommentarer
Postat av: Pigge

Äntligen

2010-03-10 @ 20:12:51
Postat av: sus

hahaha

2010-03-10 @ 20:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0