I år blir det julstämning

Oj vad man alltid har mycket att göra - nu hinner jag inte med mitt liv längre!

Denna tisdag har varit lika hemsk som de flesta andra... jag börjar bli förkyld, ont i huvudet och mina ögon är jätte uppsvullna med klåda, alltså bara det gör mig på dåligt humör.. Jag har beställt new body till föreningen och igår var sista dagen att lämna in - tror ni inte där kommer fler beställningar idag!! Grrrrrr - varför nonchalerar folk bestämda tider? Varför läser inte folk ordentligt och varför fattar folk så jäkla trögt?

Ja, det är tisdag idag, och jag vägrar sjukdom men sjukdomen vägrar inte mig.

Igår var det step och lika roligt som vanligt, men..tiden gick så himla fort. Annars kan jag tycka att, wow, en halvtimme kvar, men igår tittade jag inte på klockan och plötsligt säger Ellen att det är final - hallå! Jag hade ju orkat ett pass till - jaja, men det var inte utan att man kved lite i början av passet - mina axlar höll på att göra mig orörlig, fy bubblan vilken träningsvärk. Självförvållat, ja visst men orättvist!

Imorgon är det en månad kvar till julafton och bara tanken gör mig stressad, och jag som inte ens har putsat fönsterna och hängt ut ljusslingan. Skojade bara, putsa fönster gör man på våren o sommaren - de andra årstiderna är istid och då putsar man inget - äsch, det händer att jag putsar mitt silver...
Resten av julbestyren får ta sin början vid första advent. I år ska jag minsann sy julgardiner!! och baka julgodis, pepparkakor och pynta massor. I år SKA jag känna julstämning i mitt hus!

Nu skulle jag också vilja vara på Cap Verde!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0