Gilla eller ogilla

Återigen en skön helg går mot sitt slut. Det börjar redan skymma och klockan är inte ens fyra. Både gillar och ogillar den här årstiden. På plus sidan måste ju mysfeelingen komma först, ja det är nog det enda som är mysigt med November. På minus sidan har vi då kylan, mörkret, råheten, tröttheten, ja alltså där är så många nackdelar med denna gråa, kalla vintermånad så jag orkar inte ens räkna upp dem.

Lite ljus i mörkret är ju att yngsta dottern har födelsedag, och inte att förglömma, Sabina också.

Igår firade vi Sabinas 17 års dag med galet god buffé som min kära syster hade slitit med sen tidig morgon, lite mannekäng-uppvisning och lite senare gjorde Sabina även Isabella och Catharina till kvällens make-up drottningar - de var helt klart redo för röda mattan.



Födelsedagsgrisarna!!!! GRATTIS GRATTIS

Idag har jag softat, gjort nytta och målat - älskar såna här dagar då man gör både nytta och nöje - lite senare ska jag och min äkta hälft basta - ett underbart skönt sätt att koppla av ännu mer.

Och ni har väl inte glömt att det är alla söta, snälla och snygga pappors dag idag!

Varför blir oftast mammor mer uppmärksammade och firade på Mors dag än pappor på Fars dag?
Kan det bero på att mammor oftast är närmare sina barn än papporna eller mammor har fler önskningar än papporna - enligt mig är nog båda ganska rätt.
Köp inga slipsar eller strumpor till far - var lite kreativa, det är ute med slipsar i år och strumpor kan de själva köpa.

Imorgon kl 6 ska det sjungas skönsång för lilla gumman - Jippieee!!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0