Har arbetarna på Lipton kafferast?

Godkväll people,

Ikväll har jag ägnat tiden åt att måla eller jag började måla och efter 14 penseldrag så tog den ena färgen slut så jag körde och handlade mer färg...utan att tvätta händerna först. (jag vet, dumt gjort men det ska väl synas att man är lite kreativ av sig) I alla fall så tyckte jag att när jag ändå var i närheten av min favvo-mataffär..typ Willys så kunde jag ju lika bra handla fredagsmys-mat. Haha, ni tror säkert att jag köpte apelsinkrokant!

Det blir grillade laxspett, tagliatelle och räksås, och jag kom just på att vi måste ju fira att det är fredag imorgon och då skålar vi i champagne!

Med vita färgkluttar på ratten styrde jag hemåt och väl hemma satte jag på inspirerande musik på datorn vilket även resulterade i små vita fläckar på tangenterna - är jag värdelös eller nåt?  Jaja, det finns ju toalettrent, det är säkert bra till allt. Nej, RAJT ska man använda - det tar alla fläckar! Fråga Bodil, hon vet. suck, jag vet också...

Alltså jag har funderat på en sak.. ni har väl sett bilder på äldre tanter som har silikonbröst, och det ser ut som det hänger en säck silikon nere vid knäna. Är detta gravitationens verk? De människor som sprutar in silikon i läpparna - undrar hur de kommer att se ut efter 15-20 år.

Vi har förövrigt fått nya kaffe automater på jobbet... Zoegas kaffe. Jag var den enda som röstade på Gevalia.

Nu ska jag gå och tvätta händerna. VI ses i helgen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0