Efter regn kommer storm

Idag har jag upplevt en obehaglig sak! Jag fick ett mail ifrån min kusin Annelie... ni förstår varför jag tyckte det var obehagligt, va? Det rör sig säkerligen om ett virus i någons dator som innehar hennes mailadress, men det var ändå lite creepy.

Ja, annars har det inte hänt några vidare obehagliga saker idag. En behaglig och lugn arbetsdag, Janne the bump har haft sina slaganfall, men mestadels soft. Slutade dagen lite tidigare för jag skulle ner till södern och lämna bilen på reklammation eller rättare sagt - bilskrället läcker fortfarande olja, trots att jag precis har bytt servopumpen och betalt över 4' pengar. Därför får de tillbaka bilen - gör om, gör rätt!

Min äldsta dotter är något av den tjatigaste dotter jag vet..
- Mamma, idag ska du och jag ut och gå!
- Nu regnar det inte mer, nu kan vi gå ut!
- Mamma, du lovade att vi skulle gå ut!
- Ta regnstället på dig
- Ja vadådå, då blir vi lite våta, det gör väl inget

Det är bra med tjatiga barn, annars hade jag aldrig fått den motionen idag, den friska luften och pratstunden med min älskade dotter.

Har jag förresten berättat att jag ska åka på Spa??? Om typ en dryg månad!! Behandlingarna är bokade, resan är betald och nu väntar jag bara på WOW, njutning!!!! Festligheter!!!! Träning!!!!! och alla mina vinster på enarmade banditerna på båten - längtar massor!

I form och sängen kallar på mig

Kommentarer
Postat av: Bottan

Det är fler än du som längtar ska du tro :)

2010-09-16 @ 11:04:39
Postat av: Sus

Det tror jag!! Det ska bli såååå skönt och roligt!

2010-09-16 @ 14:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0