Spänd rumpa

En person hade lämnat in sin bil på volvo för service och fick en faktura där det bland annat stod 1 liter spolarvätska 30:-. Han ringer dit och pratar med killen som utfört servicen och frågar honom,
- Om du precis har hällt upp en öl i ett glas och sen dricker lite, därefter öppnar du en ny och fyller på glaset, slutar du hälla när glaset är fullt eller du låter det rinna över på bord och golv sen?
Personen hade nämligen precis innan han kört bilen till volvo fyllt på spolarvätska så att den var helt full...

En annan lite komisk sak hände idag. M var på väg hem på vägarbets-E22:an och precis innan trafikplats Gårdstånga blir det kö. Normalt brukar man då köra i båda filerna och när det blir en körbana så kör varannan bil in i högerfilen. Nu var det så att en bil körde mitt i vägbanan, precis mellan filerna och inte släppte förbi en enda bil. Efter ett bra tag kom då M precis bakom denna bil, alla var måttligt irriterade på denna bilist och sen stod det helt stilla. M blinkade lite försynt, men föraren reagerade inte. Till slut tröttnade M...alltså det ska inte mycket till innan han blir irriterad på något sånt så han stod på tutan. Reaktionen blev att alla bilar bakom M började också tuta och bilisten framför flyttade sig till höger så M kom förbi.  När M sen tittade i backspegeln så hade idioten gått ut på mitten igen.

Vad vann den tråkiga bilisten på det? Varför finns det så många egoister i trafiken?

Har annars haft en bra dag. Har välkomnat en ny massör på jobbet, en underbart söt och ödmjuk tjej som gav oss hälsoinspiratörer provmassage. Min provmassage varade i 45 min och det var inte skönt, men bra. Jag är stel som en snöskyffel i hela kroppen och min kropp behöver verkligen en rejäl omgång. Ser fram emot fler ömma timmar.

By the way...där var inget fel på min bil, den hade bara för mycket olja..

Känner mig taggad inför fredagen och den kommande helgen - den blir kanon, I can feel it!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0