Åhhh så snygg han är

Inte förrän nu förstod jag varför jag har haft huvudvärk hela dan..egentligen är det ganska självklart - det är ju fan hat-tisdag!!

Strulade till det idag, slarvade bara för jag har varit en aning stressad och irriterad, och för det måste jag ge min chef en god kaka varje dag...som kompensation för min korkade dumhet. Jag hatar verkligen tisdagar!

IDOL på tv idag (nu). Äntligen något snyggt på tv att titta på, alltså jag menar detta underbara leende kan framkalla härliga positiva feelings. Det är lite konstigt det här med vad man uppskattar hos män... just leendet står väldigt högt på min lista, ögonen - bruna ögon (wow). Rösten brukar jag inte reagera på, men det räcker man säger Sean Connery så är det ju rösten man tänker på.



Idol uttagningen är pinsam! Somliga människor är bara såååå pinsamma! Nu måste jag fortsätta studsa i soffan, för inte tusan kan man sitta still när de är så pinsamma, då måste man gömma sig under filten, under kuddarna och gärna under soffan - då känns det bäst, då behöver man inte skämmas för dem.

För alla Er som inte tittar på IDOL nu - Hur f-n kan ni välja Zlatan framför Andreas Carlsson? Hallå?!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0