vacation, holiday, semester!!!!!

Veckans sista arbetsdag! Åhhh så härligt med ett litet avbrott från ettriga kollegor som hela tiden vill ha min uppmärksamhet...skojade bara - jag kommer att sakna Er sååå! NOT! Jag har fem älska-familjen-dagar framför mig och det ska bli så mysigt. Jag ska ägna i alla fall tre av dessa fem dagar tillsammans med mina två härliga tjejer.

Ikväll kommer snyggeSabina hit för att ha photoshooting med Josefine imorgon. Det ska bli kul att kolla..och kanske en annan får vara med som fotohörn i albumet.. I alla fall bella. Josefine har köpt ett nytt objektiv till sin kamera som hon ska inviga imorgon - spännande.



Känner en viss inre stress inför min stora elefantutmaning, har inte ens börjat skissa än och tiden går.. och har idag även fått ännu en beställning - Gaah, det känns nästan som elefanten har söndagspromenad på mina stresshormoner.

Min inre klocka säger att det snart är vår...eh, vädret har inte samma klocka som jag, men i alla fall så är min längtan enormt stor. Jag associerar våren med energi. Energi måste man ha för att orka åstadkomma något och för att åstadkomma något måste man ha projekt eller i alla fall en tanke, ett förstadie till ett projekt, och jag är elitens elit att finna projekt i huset vi bor.

Nu har vi tre, egentligen fyra projekt som ska genomföras någon gång.. Det första är toaletten i nedanvåningen, den ska kaklas och få ny vask + möbel. Ja...ingen av oss får tummarna loss att kolla på kakel, än mindre inhandla den - oj, vad det är svårt att bestämma sig för hur man vill ha det.

Det andra projektet är mitt rum, ni vet "släng-in-allt-skit-till-sus-för-hon-har-så-mycket-ändå" rummet.. Nya tapeter och nytt golv. Vi har ekparkett i alla andra rum på ovanvåningen utom just det... finns kanske en anledning, men nu vill jag också ha det fint.

De två senare projekten är så stora så de tar vi senare - men fint blir det med tiden.



"I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I'm saying"  typ..

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0