Is? Vad ska jag ha det till?

Fredaaa!

Vaknade var tionde minut hela natten så när klockuslingen körde sin Ultravox imorse ville jag aga någon.
Var på jobb halv 7 för M skulle arbeta hemma idag och nu när man inte röker har man ju hur mycket tid som helst över..

I förmiddags så började det plötsligt flimra taggar i silver så jag knappt såg bildskärmen - for in till Lotta o frågade om mina ögon såg konstiga ut, men det gjorde de inte och jag hade ingen huvudvärk. Jättekonstigt!
Det tog ca 30 minuter och sen bara överväldigade den mig - gick ner till Helen för att skaffa en pilla och Marya kom förbi och frågade om jag ville ha en Eeze. - Is? - Vad ska jag ha det till? haha fattade noll.. Fick 2 migräntabletter och vips så var huvudvärken borta.

Ville fira långhelg så jag rattade bilen till Kristianstad redan strax efter två.
Somnade på soffan så fort jag kommit hem, körde o handlade efter tuppluren och sen vet ni...jag kan inte sluta förvåna mig själv! Jag sprang!

Ni vet ju att jag är rökfri nu, har varit förkyld och inte kunnat träna på 3 veckor men jag sprang 5 km utan problem - är så himla impad av mig själv så det är inte klokt. Tänk vad rök ställer till det.. jag klarade visst att springa 5 km förr, men då fick jag öva upp mig, börja på 3 km osv, men nu var det liksom inga problem att börja på 5 km. Jag kommer att klara Göteborgsvarvet nästa år som en dans....hihi

Jossan är i Stockholm och roar sig och Bella är på landet som vanligt - en tyst helg i blå huset alltså...

Fredag: 9637 steg fram till 20.30 - fr.o.m måndag har jag satt som mål att gå minst 8000 om dagen - ja, det fick det bli om jag ska promenera till Ullared :)

Skön helg på Er

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Eva

Eeze är kanonbra! :)

2011-05-13 @ 13:40:04
URL: http://misselten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0