Att köra ut från en parkering

Tjenamoss,

Inget sjukdomssnack nu.. jag kan bara snabbt nämna att jag är relativt frisk i min rygg:)

Jag har jobbat HELA veckan utan problem, var t. om på step i måndags - tog det dock väldigt försiktigt och hade brädan på lägsta nivå, och det gick oförskämt bra. Jag har ju fortfarande lite svårt att lyfta högra benet, men men det ska nog gå att festa ändå :)

Nästan varje kväll denna vecka har jag farit runt lite här och där och handlat till festen. I torsdags körde jag en runda in till stan istället för att gå på piloxing och avslutade shoppingrundan med ett besök på Willys. När jag just ska köra ut från parkering, vilken är enkelriktad..(vilket inte alla har förstått) så kommer där en ung kille i en volvo som ska "gena" in till den nästsista parkering i slutet - istället för att köra hela varvet runt.. Problemet för honom var ju att jag kom ju där med min bil.

Jag har alltid varit för att man ska kramas i trafiken, men min hårda uppväxt gör att jag ibland råkar hamna i ett tillstånd som kan jämföras med en bitch. I detta fallet var ju att jag skulle ut från parkering, typ utgången då och den här unga killen skulle ju bara snabbt in genom utgången då... Jag kunde ju varit skithygglig och backat tillbaka lite så han kunde genat in i parkeringsfickan, men den här bitchen ville hem och han stod snett framför mig till vänster... jag kunde svängt lite till höger och tagit det hållet, men jag skulle ju vänster - så jag satte på blinkersen.

Jag trodde killen skulle flyga i taket och han skrek säkert en massa otrevligheter som jag dock inte hörde.. och jag är heller inte så bra på att tyda munrörelser, förstår inte heller vad folk menar när de viftar med armar i yviga rörelser.. jag skulle ju bara ut från parkeringen så jag log :)

Jaja, ibland får man vara häxa - dock är det inte halloween än, men jag övar:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0