Medicinskåp

Godkväll,

Morgonen började egentligen inte alls bra idag. Jag var hos min rump- o ryggknådare kl.7 imorse och det var ingen givande upplevelse - Fy bubblan vad det gjorde ont, men jag är ändå glad att jag stod ut för nu känns det mycket bättre.

Upplevelsen fick mig ur balans och jag som skulle sitta med budget hela dagen :(  Det gick sådär...

Har nu äntligen bestämt vilken färg det blir i arbetsrummet - ljung!! Jag är förälskad!! När vi var på Ikea i helgen så hade du möblerat ett rum med ljungfärgade tapeter och så fort man kom in i rummet kände man lugn..det fick mig i balans och ett stilla lugn kändes i hela kroppen - så ljung och vitt blir mitt arbetsrum :)

Ikväll har jag fortsatt med mina skåp- o lådrensningar. Kul kul, men fick ett stort problem - var gör man av mediciner, tabletter, nässpray, hostmediciner mm??? Någon som har en himla bra idé?  Jag vill egentligen ha ett snyggt medicinskåp på väggen någonstans, men... ofta är de ganska små och jag har ju massor av piller mm. Det jobbiga är ju inte pillerna utan de stora flaskorna. Ge förslag please..

Var placerar man ett medicinskåp?
Jag har ju mina medikamenter i köket - lätt tillgängligt o vatten i närheten, men jag vill inte ha ett medicinskåp i köket..

Jaja, köket blir skitbra med tiden... o jag blir elit på att stuva :)



Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Cathy

Badrummet är ju ett alt.. Kram

2011-10-20 @ 08:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0