Hattisdag....gladonsdag eller..

Jag har överlevt ännu en tisdag, hat-tisdag :)
Det var nog tack vare Ann idag - jag hade nog inte klarat av dagen om inte hon skjutsade mig till Iris & Pelle på lunchen.
 
För Er som inte känner till Iris & Pelle så är det en sjukt DYR affär - tror inte man kommer under en tusenlapp på något plagg, men nu har de 70 %
 
Det var jag som var sugen på att shoppa loss lite, men jag hittade inget som jag ville ha - jag hittade till M, men inte till mig..snyft. Mannen fick en snygg Armani piké och ett par coola badshorts - vilket visade sig vara för små - han har för breda höfter.. Såå nu fick Niklas plötsligt ett par coola badshorts, suck - han som inte ens badar :(
 
Jaja, däremot hittade ju så klart Ann hur mycket som helst till sig själv.  Jag får trösta mig med att jag har köpt ofantligt mycket kläder hela sommaren så jag klarar nog både resten av sommaren och hösten. Jag tror inte jag ska behöva gå naken..
 
Annars blev det styrketräning idag, mage och axlar samt 5 km löpning.
 
Försöker äta sparsamt eftersom min mage är stupido för tillfället och självfallet tappar jag orken snabbt.. men träningen gick över förväntan.
 
Strykning är ibland det tråkigaste jag vet.. så jag gav upp.. trött och sliten
Ja...det är hattisdag!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0