Livsnjutare på hög nivå är vi alla

Onsdag och årets varmaste dag - I love it!
 
Kan nog säga att de sista två veckorna har jag sovit uruselt - har aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv, och jag har inte en aning om varför.
 
Jag tror inte det beror på att mannen fläktar, snarkar eller ligger och sparkar på mig - han är ganska snäll i sängen.
 
Jag har typ varit vaken mest hela natten, sovit lite, fläktat lite och sen pustat o flämtat och tyckt ganska synd om mig själv, så när kl. var 8 gav jag upp  - här ska fan inte sovas mer på denna semester - solen strålade men jag orkade inte gå promenad och ännu mindre springa en runda, så efter frukost gick vi ut och fixade poolen och sen har vi varit livsnjutare hela dagen :)
 
 
 
Efter en sen lunch när gumman kommit hem från jobb så fortsatte vi alla tre att bara njuta av denna härliga sol. Vid fem körde jag och Josefine till Svensköp och åt god kulglass och snackade lite snabbt med Eva som kom utspringande ifrån Lanthandeln. De skulle ha ngt jippo lite senare. Vi styrde saaben mot Lahult och solen fortsatte att gassa - hade ju planerat att plocka vinbär men efter två liter gav vi upp - solen och alla otrevliga insekter satte stopp för äventyret och vi bestämde att skjuta upp eländet :)
 
Imorgon åker Isabella och Therese till Lingvallen på 4 dagars utbildning - de blir eliter på step o aerobics sen:D
 
Varma mackor och cider till middag - alldeles lagom denna heta kväll.
 
Nu ska jag och mitt New York bli ett igen - shalom

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0