Akilles

Hejsan alla,
 
Vi har fått en ny familjemedlem, en ragdoll kise som heter Akilles. Varför blev det så?
 
I fredags fm kom min kollega Petra in på mitt kontor, höggravid och hormonstinn berättade hon sin otroligt sorgliga historia om sin allergis framfart och nu var det så illa att hon fick andnöd hemma pga katthåren från Akilles. Akilles är en underbart söt ragdoll som fyller 1 år samma dag som Josefine, alltså den 15 nov.
 
Petra vädjade... ja, typ hon frågade om vi inte ville ha honom och jag var ju så klart helt säker på att vi bara ska ha två, det räcker minsann med två.. men jag kan alltid fråga Isabella..
Först frågade jag Isabella och var ganska säker på att Henke absolut inte ville ha en katt med hår på.. och fort som tusan skickade jag ett foto på Akilles till M och berättade den tårdrypande historien - vet egentligen inte varför för jag var ju helt inställd på att vi bara ska ha två katter...
 
Sen skickade jag samma till Josefine och tillade att han har samma födelsedag som henne...dumt det också eftersom jag egentligen inte ville ha honom..
 
Jag vet att M är VÄLDIGT SVAG för katter... och Josefine smälte så klart..
Ja, vad tog det, 40 minuter kanske... sen skickade jag ett meddelande till Petra - vi tar honom :)
 
Denna hormonstinna kvinna kommer nerspringande både gråtande och skrattande. Hon är så klart jätteglad att det löst sig samtidigt som hon tycker det är hemskt att lämna detta underbara djur ifrån sig, men jag kan försäkra att han kommer att få det bra.
 
 
Det tog inte så lång tid för oss att komma på att vi har fått hem ett monster...
Han älskar mat!!!
Han äter sin egen och sen äter han Amadeus och Maximus mat :)
Vi får nog ransonera för annars är det risk att vi har en tiger modell medium i sängen om mornarna :)
 
Petra berättade att han gärna vill vara ute så vi for iväg och köpte sele modell big bauta och den passade perfekt.
 
 
samt att det även inhandlades en hel hög med nya avancerade leksaker - precis som vi inte hade några innan :).
 
Kan tillägga att Maximus gärna vill bli polare med Akilles men är fortfarande lite blyg... medan Amadeus surskalle är på sin vakt hela tiden, och är Akilles lite för burdus och vill kramas och fånga Amadeus svans så får Akilles ett fräs... men vem bryr sig mer än surskallen själv.
 
Det är kul att vara trekattsmatte - ska bara försöka vänja honom vid att tycka om ryggläge i famnen hos sin matte samt soft i soffan på mattes mage.. eller inte..
 
Skön söndag på Er :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Fantastiskt kul att läsa ditt inlägg, du skriver helt underbart :) Härligt att höra att allt verkar gå bra. Å ja, Akilles är väldigt glad för mat, därav körde vi med ransonering :) som ni nu säkert förstår varför... Ha de gott!

2012-10-28 @ 17:49:51
Postat av: Mamma

Underbart söt familjemedlem.Grattis hoppas att det funkar med de andra katterna Kramis

2012-10-28 @ 19:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0