Köra mot okända mål ger huvudvärk

Nä men, redan onsdag...
 
Jag tycker att det jobbigaste med anställningsintervjuer är att komma dit. Jag är usel på att hitta och blir jättenervös när jag ska till något ställe jag inte varit på innan.. 
Hur hittar jag dit? Tänk om jag kör fel, för jag är liksom expert på det.. Var parkerar man? Var ska jag gå in? Sen när jag väl är på plats och fått träffat människorna så är det hur lugnt som helst - då är jag JAG.
 
Igår skulle jag ju till Industriparken i Perstorp - jag har aldrig varit i Perstorp, endast passerat förbi på 21:an.. så bara att komma dit var en utmaning i sig. Min app waze tyckte att jag skulle svänga av mot Finja.... nänänä, jag har minsann sett på kartan att jag ska köra rakt fram på 21an istället så det gjorde jag.. dumheter waze har för sig.
 
Jag hittade. Jag fann besöksparkeringen och vakthuset där jag skrev in mig.. Sen var allt lugnt. Det gick skitbra, men enligt deras beskrivning av arbetet kände jag mig lite överkvalificerad... ooops. Ja, jag vill ju knappast byta ner mig, men jag sa vad jag var bra på, vad jag ville arbeta med och ekonomichefen antecknade allt, så vi får väl se om de vill ha mig :) Körningen... 45 min enkel väg... just då kändes det inte som ett problem - jag är ju van att pendla, men jag kan tänka mig i rusningstrafik och med vägarbete är det inte så ballt.
 
Jaja... Mariel sa ju att jag inte skulle ha något vanligt arbete så jag får väl inte detta..
 
Jag målade ju också igår... så jättekul att få skapa
 
 
Nu fick jag just kakleverans - nu ska här sorteras :)
 
Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0