Måndagar är och förblir gråa

Todelido,
 
Måndagar har alltid stått högt i kurs hos mig, i alla fall när jag har arbetat, men nu när man går hemma och inte gör ett skit så är måndagar pest. Då har ju mannen varit hemma och tagit hand om sin fru i två härliga dagar, men plötsligt försvinner han till sitt jobb och lämnar mig ensam och handlingsförlamad.
 
Så igår var ingen höjdare - gjorde två knop ungefär och det var att genomföra ett bodystep pass, vilket jag är ganska nöjd med för jag klarade hela timmen :) och sen på kvällen körde jag först och köpte färg till Eriks rum och sen gasen i botten till Svensköp där jag passade solskenspojken medan de var på möte.
 
Erik var mest glad, vi busade och pussades. Han älskar tugga på sina fingrar, mina fingrar, gosedjuren och allt annat också för den delen. När man byter blöja på honom så spänner han hela kroppen, alla muskler i denna lilla kroppen spänns - det tycker han är skitkul, och sen gillar han att ta sina fötter. Efter ett tag blev han lite nannig så då "försökte" jag lägga honom... tjo vad det inte gick.. Han sprattlade med hela kroppen precis som han absolut inte ville ligga under täcket och han bara strålade och skrattade och var inte ett enda dugg trött... så det var ju bara att ta upp honom igen och busa lite till.. Härliga unge!
 
Det blev lite si och så med middag igår kväll eftersom jag skulle passa Erik, så när jag kom hem tog jag ett kalkonlår och tuggade på och plötsligt hade jag tre katter runt mig.. 
M berättade att när han hade ätit middag hade både Maxi och Akilles hoppat upp på bordet och Akilles försökte t.om ta maten ifrån Ms tallrik... haha det har ALDRIG hänt innan. Tydligen faller kalkon i katters smak.
 
Japp, idag är det ju äntligen tisdag..förr även kallad hattisdag, men när man är ledig är det vanlig tisdag :) Ska på en anställningsintervju i Perstorp idag - ser mycket fram emot detta eftersom det är ett liknande arbete som jag hade på Atos samt att de ska implementera SAP, vilket jag gillar :) Håll alla era tummar för mig!
 
Vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0