Ibland inser man att det inte är jag liksom..

Todelido,
 
Hur är det möjligt att efter att ha sovit stora delar av dagen igår pga migrän, så kunde jag sova HELA natten utan att vakna en enda gång... helt galet!
Igår kväll hittade jag en bild på pinterest om hur man botar migrän med zonterapi - sagt och gjort - satte Mikael i arbeta med att trycka o knåda på väl valda ställen på min högra fot eftersom migränen satt ovanför och bakom mitt högra öga. Kände faktiskt en liten liten lättnad redan efter en stund och imorse var den borta.
 
Körde och tränade redan innan åtta. Träffade Emil den store på gymmet och jag berättade att vi söker en stepledare... han som har så många kontakter skulle undersöka saken närmare. Han är så snäll och rolig att prata med. Jag körde ben idag - att träna själv är både svettigare och mycket mer intensivt än när man är två, så jag var ganska svett om man säger så. Kändes gott i benen när jag körde hem.
 
När jag fått i mig lite protein började jag frysa något så makalöst - jag har hört förklaringen till det fenomenet så jag är inte unik. Tog ett skönt bad och kände lugnet flöda genom kroppen.
 
Nu är jag redo för en anställningsintervju!
 
Vägarbete, regn och lastbilar men bilfärden tog inte mer än 30 min till Tyringe. Intervjun skulle ske på Kurhotellet i Tyringe pga att de har en inhyrd som arbetar med en del av tjänsten jag har sökt, och även hon har sökt den så de tyckte det var bäst att hålla denna intervju på annan plats för att inte oroa henne.
Träffade platschef och VD - trevliga människor.
Jag har hela tiden känt att detta jobbet var inte 100% jag, och idag fick jag det bekräftat. Det är möjligt att jag kan ha fel, att sånt ändras, men vill jag satsa på ett jobb som känns sådär och gå miste om toppjobbet som väntar på mig? Nej!
Jag är kanske dum mot mig själv, och jag vet inte ens om jag har gått vidare, men jag tror det... suck, ogillar att ha val som kan äventyra min framtid.
 
Körde till Härlöv och besökte en massa affärer i hopp om att hitta den perfekta julklappen till någon speciell, men inte då. Hittade bara en massa saker till mitt hem som jag inte behöver - jag köpte inte dem..om ni undrar :)
 
Under eftermiddagen kom min huvudvärk tillbaka fast på andra sidan så jag har bokat zongnugg till kvällen igen - och missade så klart boxen med Elina. Stackars henne, hon hade räknat med mig idag... jag är en usel människa, eller i alla fall andrasortering..
 
Imorgon ska jag baka hela dagen - tjohooo - länge sen sist!
 
Ha det gött, vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0